Geslaagde kookworkshop met thema koolhydraatbeperkt
Op dinsdag 20 mei vond er een gezellige en leerzame kookworkshop plaats voor de deelnemers van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). De avond stond in het teken van koolhydraatbeperkt eten en werd georganiseerd in samenwerking met VONK.
De avond begon met een informatieve presentatie over koolhydraten: wat ze zijn, wat ze doen in het lichaam en hoe je ze op een gezonde manier kunt beperken. Vervolgens gingen de deelnemers in groepjes aan de slag met het bereiden van diverse kleurrijke gerechten met veel groenten.
Na het koken was het tijd om samen te genieten van al het lekkers dat was klaargemaakt. De sfeer was ontspannen en gezellig, en er werd volop geproefd en gedeeld. Aan het einde van de avond ging iedereen naar huis met een gevulde maag en het receptenboekje om zelf nog eens aan de slag te gaan. We waren weer een ervaring rijker na een geslaagde en inspirerende avond vol smakelijke inzichten!